Cantitate
|
Preț
|
||
|
Astăzi nu va fi greu să pregătiți o tocană aromată delicioasă dacă aveți autoclavă. Spre deosebire de conservarea manuală, autoclava preia majoritatea sarcinilor de gătit. Cu acesta, nu trebuie să sterilizați manual conservele, să monitorizați temperatura și timpul de gătire.
Dacă nu ați cumpărat un astfel de asistent pentru dvs., acordați atenție Fansel 2 - a doua versiune a sterilizatorului de acasă pe care oamenii îl iubesc. Fansel 2 este o soluție ieftină și eficientă pentru prepararea unor volume mari de conserve într-un timp scurt.
Cu el puteți găti:
muraturi/rosii;
lecho;
tocană de pește sau carne;
sos;
gem;
lapte condensat;
terci;
compot, etc.
În perioada de recoltare sezonieră (și în alte momente), acesta este pur și simplu un instrument indispensabil în bucătăria oricărei gospodine.
Principalele avantaje ale designului autoclavului
1. Fixarea sigură a capacului
Capacul este fixat cu 8 șuruburi cu ochi - cea mai durabilă și testată în timp metoda de fixare. Nu există riscul de scurgere sau momeală sub presiune.
2. Husele nu se vor desprinde
Autoclavul este echipat cu o supapă de reținere care egalizează presiunea din interiorul cutiilor și din interiorul autoclavului, reducând riscul de rupere a capacelor la 0.
3. Nu este nevoie de cusător
Autoclavul permite utilizarea capacelor cu șuruburi cu răsucire pentru conserve. Sunt mult mai convenabile și mai fiabile decât cele de tablă. Cusătorul este de domeniul trecutului!
Atenţie! Capacele din tablă pot fi folosite numai împreună cu cleme speciale de fixare. Fără ele, există un risc mare ca capacele să smulgă conservele.
4. Convenabil de transportat
Mânerele autoclavelor sunt acoperite cu bachelit - un strat durabil rezistent la căldură. Nu este nevoie să folosiți cârpe și suporturi - nu există riscul de opărire.
5. Toate tipurile de farfurii pot fi încălzite
Fundul are un strat feromagnetic, datorită căruia poate fi încălzit pe orice tip de aragaz, inclusiv pe inducție.
Fansel 2 poate funcționa în 2 moduri: lichid și abur. Lichidul este bun și familiar, dar vă recomandăm să aruncați o privire mai atentă asupra aburului. Si de aceea:
În modul de abur, autoclava este mai ușoară - nu trebuie să umpleți autoclavul până la refuz (2,5 litri de apă sunt de ajuns), spre deosebire de una lichidă.
În modul abur, timpul de gătire este de 3,5 ori mai mic decât în modul lichid.
Modul de abur necesită de aproximativ 5 ori mai puțină energie electrică sau gaz datorită timpului mai mic de gătire.
Fansel 2 este cea mai ieftină autoclavă cu abur la bord disponibilă astăzi.
Capacitate autoclavă
0,5 l - 15 buc.
0,65 l - 8 buc.
0,7 l - 8 buc.
1 l - 6 buc.
3 l - 1 buc.
Nu doar o autoclavă, ci și un alambic luminos!
Capacul autoclavei are o gaură standard de clemă de 1,5”. Dacă doriți, puteți scoate dopul, instalați o coloană de piure în locul ei și folosiți autoclavul ca un alambic luminos!
Specificații
Dimensiuni totale, HxL - 535x370 mm
Diametru rezervor - 250 mm
Volumul autoclavei - 20 l
Grosimea oțelului - 1,5 mm
Temperatura maximă de funcționare - 120 ° С
Presiunea maximă de lucru în interiorul autoclavei este de 1,5 bar / "atm"
Material vas autoclav - otel AISI 430
Greutatea autoclavei - 8,3 kg
Echipamente
- Capacitate autoclavă - 1 buc.
- Capac autoclav - 1 buc.
- Sigiliu capac din silicon - 1 buc.
- Fund fals - 1 buc.
- Plăci de nivelare - 2 buc.
- Supapă de golire cu gura de scurgere - 1 buc.
- Cadran termometru bimetalic - 1 buc.
- Manșon pentru termometru bimetalic - 1 buc.
- Manometru axial (axial) - 1 buc.
- Adaptor picior - 1 buc.
- Clemă clemă 1,5 inci - 1 buc.
- Garnitură clemă 1,5'' - 1 buc.
- Supapă de reținere - 1 buc.
- Supapă de reținere cu piuliță - 1 buc.
- Supapă de aerisire - 1 buc.
- Supapă de siguranță 1,5 bar - 1 buc.
- Adaptor robinet pentru furtun - 2 buc.
- Piuliță cu ochi М8 - 8 buc.
- Furtun de abur - 2 metri
- Instrucțiuni de utilizare - 1 buc.
- Ambalare - 1 buc.
Pe aburi
Se toarnă apă până la nivelul fundului fals (1,9 litri), cutiile se strâng cu capace cu șuruburi, instalate pe casete speciale. Prelucrarea are loc cu ajutorul aburului, care reduce timpul de încălzire și răcire a autoclavei de 3 ori.
TIMP DE GĂTIT:
Încălzire 20 min
Preparare reteta 10-70 min
Răcire 4 ore
Pe apă
Băncile sunt complet în apă și încălzite cu apă, acest mod necesită casete de prindere. Nu trebuie să scurgeți aerul înainte de conservare.
TIMP DE GĂTIT:
Încălzire 1,5 ore
Preparare reteta 10-70 min
Răcire 12 ore